Decorieur

Ben je op zoek naar unieke woonaccessoires of kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je woning? Kom kijken in onze winkel in Helmond en laat je verrassen.


Unieke woonaccessoires
Bij Decorieur vind je unieke woonaccessoires waarmee je je interieur net een andere sfeer kan geven. Denk aan oude waterkruiken, objecten van versteend hout, Chinese potten, oud houten krukjes, rijstbakjes, gebruikte Chinese kalligrafiekwasten, textielstempels en nog veel meer. Zoek je een zeepje voor op toilet of een leuk armbandje om cadeau te geven, kan ook! Juist de combinatie is wat je terugziet bij Decorieur de Winkel. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.Decorieur in het RTL4 programma: Plezier En Passie!

Onlangs was onze winkel te zien in het programma 'Plezier En Passie' op RTL4, klik hier of op het logo om de aflevering te bekijken.

image

Interieuradvies

Veel mensen vinden het lastig om nieuwe meubelen, vloerkleed of gordijnen te kiezen. Wel of geen kleur op de muur, en welke kleur dan? Bij Decorieur de Winkel helpen wij je graag om jouw interieur in te richten zodat het perfect bij jou en jouw leven past. Dit kan in de winkel of bij jou thuis. Kom langs in de winkel of stuur een e-mail. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer